Bakkerij renovatie

  • wandbekleding panelen

Een bakkerij in Appeldoorn is in zijn geheel gerenoveerd met hygienische afbouwproducten zoals wanden en plafondpanelen. Voor deze renovatie zijn de producten van Wonderboard toegepast. FRP hygeinische polyesterplaten, plafondsysteem en vloeistofdichte vloertegels zijn op of over de bestaande wanden, plafonds en vloeren geplaatst. Dankzij directe verlijming is het mogelijk om de wandplaten direct op de oude, in dit geval tegelwand, te verlijmen. Hierdoor bespaar je het sloopwerk en er is minimale ruimte verlies. De wandpanelen zijn verbonden met een 2 componentenlijm die nooit zijn sterkte verliest en tevens hygiënisch is, totaal verschillend dan de kit randen van een tegelwand.

Het plafondsysteem is flexibel en is daardoor ideaal geschikt om op ongelijke oppervlaktes het plafond op een hygienische manier te bekleden. Dankzij hygienische afwerkprofielen sluiten de plafondpanelen perfect aan, waardoor er geen vuil of vocht boven de panelen terecht kan komen.

Het eind resultaat ziet er steriel uit en is volkomen hygienische waarbij aan alle HACCP richtlijnen wordt voldaan. De bakker kan nu ongestoord jaren lang brood bakken zonder om te hoeven kijken naar gebreken in de wanden en plafonds. De wanden en plafonds zijn gemakkelijk schoon te maken.