In brouwerijen wordt gewerkt met voedingsmiddelen met het eindresultaat: Bier. Dit bier moet zo hygiënisch mogelijk geproduceerd worden om altijd dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen. De verkoopruimten zien er meestal goed uit omdat hier de klanten komen om een kijkje te nemen in de keuken. Aan de productieruimte of fabriek wordt vaak minder aandacht besteed. Veel productieruimten en fabrieken zijn rijp voor een renovatie. Het komt in brouwerijen regelmatig voor dat tegelwanden opnieuw bekleed moeten worden. Wonderboard is zeer geschikt om op uiteenlopende ondergronden toegepast te worden.
- Optimale hygiëne
- Eenvoudig te reinigen
- Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
- Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
- Geen corrosie of roestvorming
- Absorbeert geen geuren
- Slag- en stootvast
- Water en vuilafstotend
- Brandveiligheid (mogelijk)
- Schimmelwerend
- Duurzaam en flexibel
- Eenvoudige montage
- Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA