Al jaren lang is Wonderboard een bekend merk als het gaat om wand- en plafondsystemen die moeten voldoen aan hoge kwaliteits- en hygiënische eisen. Inmiddels mogen wij ons marktleider noemen op het gebied van hygienische wand- en plafondsystemen. Vooral voor bedrijfsruimtes waarbij hygiëne een (grote) rol speelt zoals bij productieprocessen zoals bakkers, slagers, visverwerking en (groot)keukens maar ook voor distributiecentra, koelcellen, carwash, cleanrooms, laboratoria en ga zo maar even door, wordt Wonderboard al veelvuldig toegepast. 

 

Milin levert aan

Wonderboard wand- en plafondsystemen is een merk dat wordt  gevoerd door Milin B.V. Wij leveren de producten direct aan bouwmaterialenhandelaren. Voor project- en productondersteuning bieden wij graag de helpende hand. Betreft de leveringen levert Milin niet rechtstreeks aan de consument, pandeigenaren of productie & distributie bedrijven, etc. Behoor je tot deze laatste groep, dan is de onderstaande tekst gericht tot jou.

 

Vind eenvoudig een dealer bij je in de buurt

Ben je een bakker, slager,  kok, bedrijfseigenaar, visboer, bierbrouwer, zuivelmaker? Dan kun je onze duurzame afbouwmaterialen vinden bij erkende Milin dealers verspreidt over heel Nederland.  Wil je weten wie dat zijn? Op onze website hebben wij een verkooppunten formulier om eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde VinyPlus dealer te vinden. Vul in het formulier je  gegevens in en wij zullen op werkdagen binnen 24uur de dichtstbijzijnde dealers toezenden.

Bij deze dealers kun je de Wonderboard producten direct afnemen, ophalen en/of bestellen. Ook voor vragen over onze afbouwmaterialen kan je bij deze dealers terecht.

Milin werkt met een mogelijke 24-uurs levering, dat betekent dat bestellingen binnen 24 uur op locatie worden geleverd afhankelijk van de leveringsgebieden. Bestellingen kunnen zelfs, dankzij onze milieubewuste vrachtwagens, binnen de milieuzones geleverd worden.

Fotowedstrijd: Bouw, klik, mail en win!

Wanneer je bovenstaande proces hebt doorlopen en de het project is verduurzaamd, is het misschien leuk om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Maak foto’s van projecten waar je trots op bent en stuur deze in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die 4 Eredivisie seizoenkaarten wint, voor je favorieten club in de competitie van 2017/2018 of 2018/2019.