Nieuwe op Wonderboard.nl

De marktleider van hygiënische wand- en plafondsystemen heeft haar assortiment uitgebreid. In het teken van de nieuwe duurzame afbouwmaterialen catalogus van Milin B.V. (Leverancier en merkhouder van Wonderboard) heeft Wonderboard nieuwe ontwikkelingen en producten die per direct verkrijgbaar zijn.

Ons doel is om de monteur en eindgebruiker tegemoet te komen met nieuwe ontwikkelingen van ons product. Door goed te luisteren naar de markt, eindgebruiker en de trends van tegenwoordig ,hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe artikelen en nieuwe accessoires.

Het FPR Polyesterrol

We zien steeds grotere oppervlaktes bekleed worden met FRP Polyesterplaten van Wonderboard. Om monteurs en ook eindgebruikers tegemoet te komen hebben wij een 200m FRP polyesterrol ontwikkeld. Eenvoudig en snel grote hoeveelheden platen inkopen en monteren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Tevens kunnen grote oppervlakte bekleed worden met minder verbindingen tussen de panelen met bijvoorbeeld 2-componentenlijm of losse veren.

 Benieuwd naar de kwaliteit en eigenschappen van de FRP polyesterplaten? Bestel een gratis monster om het zelf te beoordelen.

Systeemplafond tegels

Nieuw in ons assortiment zijn de hygiënische, slagvaste, onderhoudsarme, vochtbestendige en vuil werende systeemplafondtegels. Verkrijgbaar in de standaard maten van plafondtegels zoals 595 x 595mm en 1195 x 595mm. Omdat Wonderboard vaak toegepast wordt waar verschillende extreme tempraturen voorkomen (lees ovens en koelcellen) zijn de nieuwe plafondtegels ook leverbaar met de brandklasse Bs2d0.

Benieuwd naar de kwaliteit en eigenschappen van de plafondtegels? Bestel een gratis monster om het zelf te beoordelen.