In de visverwerkende industrie gelden dezelfde regels als in de vleesverwerkende industrie. Stalen- en aluminium sandwichpanelen gaan roesten of er ontstaat corrosievorming in ruimtes die bestemd zijn voor visverwerking. Wonderboard zorgt ervoor dat dit verleden tijd is. Zowel in oude als nieuw te creëren situaties. De hygiënecode voor visverwerkende bedrijven is een voedselveiligheidsplan dat inhoud op welke manier eet- of drinkwaren het gehele proces van productie tot aan eventuele distributie doorlopen.
haccp visverwerking:
- Optimale hygiëne
- Eenvoudig te reinigen
- Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
- Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
- Geen corrosie of roestvorming
- Absorbeert geen geuren
- Slag- en stootvast
- Water en vuilafstotend
- Brandveiligheid (mogelijk)
- Schimmelwerend
- Duurzaam en flexibel
- Eenvoudige montage
- Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA