Montage instructies – Montage plafondsysteem

Applicatiecondities
De temperatuur in de ruimte moet minimaal 10°C zijn.

regelwerkRegelwerk
Voor het monteren van de sandwichpanelen wordt een gewolmaniseerd houten regelwerk, een metal stud wand of een kunststof regelwerk toegepast. De afstand tussen de regel is 1200 mm. Wanneer het plafondsysteem kan worden aangeraakt, dan een regelwerk met een afstand van 600 mm.

 

 

Montage sandwichpanelen

 

 

 

montage sandwichpaneel1 montage sandwichpaneel2 montage sandwichpaneel3 montage sandwichpaneel4 montage sandwichpaneel5 montage sandwichpaneel6

Wand-plafond verbinding

montage sandwichpaneel3 montage sandwichpaneel6

Montage sandwichpanelen
De sandwichpanelen 35 mm aanbrengen tegen het regelwerk en afwerken met de 2-delige verbindingsprofielen (art. nr.: 1075+1080), welke dan met de transparante kit kunnen worden ingespoten, voor in vochtige ruimten.

Wand-plafond verbinding
Voor de wand-plafond afwerking monteert u het bevestigingsprofiel (art.nr.: 1070) met lijm of Rvs schroeven. Daarna kunt u de ronde hoek (art.nr.: 1060) erop drukken voor afwerking. Daarentegen is er ook een keuze voor de vaste binnenhoek 50x50mm met afgeronde kanten. De binnenhoek wordt verlijmd.

Alternatief
Vlak kunststof paneel
Starten met een regelwerk 400 mm. De panelen van 6 meter lang om de 400 mm schroeven. Rondom afwerken met een u-profiel en eventueel verbinden met het h-profiel