Waarom Wonderboard?

U kiest voor Wonderboard, omdat u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten wil bekleden of renoveren. De werkzaamheden van uw project kunt u zelf uitvoeren of door een aannemer, klusbedrijf of bouwbedrijf. Geef het door aan uw architect. Geen zorgen meer bij inspecties, omdat uw wanden en plafondsysteem foodsafe zijn, volgens de HACCP!

 Visie

Verbouw het met Wonderboard. Wij willen de HACCP oplossing zijn in Nederland en Europa, voor elke ondernemer die zoekt naar hygiënische wand –en plafondbekleding.

 Strategie

Onze visie bereiken we door constant als eerste op de hoogte te zijn wat nieuw is binnen het Wonderboard systeem. Dit heeft te maken met het uitbreiden van het productsysteem of het verbeteren van de technische eigenschappen. Korte lijnen met onze leveranciers en klanten. We willen koploper zijn in de markt. De eenvoud van het product is de sleutel tot succes en dat werkt door op onze klanten.

 Organisatie

Bij Milin werken 35 mensen. Milin B.V. staat voor Miltenburg Industries en is opgericht in 2004. Milin B.V. is specialist in het ontwikkelen, vermarkten, exploiteren en beheren van duurzame afbouwmaterialen. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie heeft Milin B.V. hoogwaardige oplossingen in kunststof.

 Flexibiliteit

Een partnership vraagt ook om flexibiliteit. Door de grote voorraad in ons magazijn van 6.000 m2 , staat Milin garant voor een snelle en adequate levering, waarbij men adequaat anticipeert op spoedtransporten. Ook beschikken wij over een afhaalbalie waar de klant elk moment van de dag zijn materialen direct kan afhalen. Maar flexibiliteit gaat verder dan het leveren van materialen. Flexibiliteit geldt ook voor de hoeveelheid af te nemen materialen. Men hoeft geen complete bundel te nemen, wanneer men minder nodig heeft.