Een koel of vriescel waar voedselopslag van toepassing is, is vaak een deel van de keuken of een grote ruimte in een hal. Toegepast voor opslag van veelal grotere hoeveelheden. Hier komt het personeel namelijk met rolkarren, of is er palletverkeer aanwezig, die de huidige stalen- en/of aluminium sandwichpanelen beschadigen. Hierdoor raakt de verf of coating beschadigd, zodat er een kritisch punt ontstaat en het geheel niet meer voldoet aan de HACCP eisen.
Koelcel wanden
- Optimale hygiëne
- Eenvoudig te reinigen
- Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
- Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
- Geen corrosie of roestvorming
- Absorbeert geen geuren
- Slag- en stootvast
- Water en vuilafstotend
- Brandveiligheid (mogelijk)
- Schimmelwerend
- Duurzaam en flexibel
- Eenvoudige montage
- Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA