Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren.

De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. Dankzij deze redenen werd  er besloten om dit op te lossen met Wonderboard hygiënische wand- en plafondsysteem in combinatie met RVS stootranden en afwerkprofielen ter behoeve van de buitenhoeken.

2-componentenlijm verbinding

De verbinding van de Wonderboard panelen is uitgevoerd met de 2-componentenlijm. Dankzij de 2-componentenlijm ontstaat er een vlakke verbinding waardoor er geen ruimteverlies ontstaat. Vuil zal zich, door deze verbinding, niet ophopen op plekken waar u niet bij kan voor een hygiënische oplossing.

De realisatie van dit project heeft een week geduurd wat een prachtig afgewerkt resultaat heeft opgeleverd. De keuken van het restaurant is voorzien van een hygiënische oplossing welke ook een zeer strakke en een moderne uitstraling geeft. De Wonderboard panelen zijn zeer gemakkelijk schoon te maken, schimmelwerend, water- en vuil afstotend, slagvast, bestand tegen roestvorming en kleurvast tot in de kern.

HACCP restaurant

Dankzij de hygiënische wanden en plafond voldoet het restaurant aan alle HACCP richtlijnen. Hierdoor kan het restaurant zijn 2 Michelin sterren behouden en door gaan met het bereiden van prachtige maaltijden voor haar klanten. Wie weet staat de 3de Michelin ster in het verschiet…

Wij zijn trots dat onze Wonderboard producten terug te zien zijn in één van de meest culinaire restaurant van Nederland.