Montage instructies – 2-Componenten lijmverbinding

Opslag tandempatronen +10 °C – +25 °C

Applicatiecondities

De temperatuur in de ruimte moet minimaal 10°C zijn. Bij een temperatuur van 20 °C en een RV van 50-75% is de uithardtijd 24 uur. Na 7 dagen is de hoogste sterkte bereikt. Het is raadzaam om binnen deze 7 dagen de voegen niet met hoge druk af te spuiten. Altijd aanbrengen op droge, stof- en vetvrije oppervlakten. Vermijd contact met huid.
stap1

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap2Stap 1 Houdt bij het plaatsen van de Wonderboard platen een voeg van ongeveer 4mm aan tussen de platen. Zorg dat de platen vrij zijn van stof, vuil en vet. Gebruik hiervoor aceton of gelijkwaardig.

 

 

 

 

 

 

Stap 3Stap 2 Breng de tape zodanig aan, dat er een overlap is, van ongeveer 2 mm aan beide zijden. Zo wordt bepaald waar de 2-componenten lijm wordt aangebracht.

 

 

 

 

 

 

Stap4Stap 3 Plaats het tandempatroon in uw kitpistool en spuit de eerste 10cm weg, zodat de beste menging wordt toegepast. Doe dit bij alle nieuwe patronen. Gebruik ook elke keer een nieuwe spuittuut bij een nieuw patroon. Verbruik: per tandempatroon, ± 20m1

 

 

 

stap3.1    

 

Stap 4 De 2-componenten lijm van boven naar onder in de voeg aanbrengen en gelijk controleren.         Stap5

 

 

 

 

 

 

 

Stap5.1Stap 5 Daarna de voeg af messen. Om mogelijke blaasvorming te voorkomen is het raadzaam om geen water of andere producten te gebruiken tijdens het voegen.
Hier ontstaat een voeg met een breedte van ongeveer 8 mm

 

 

 

 

 

 

Stap6Stap 6 Trek de tape na vijf minuten van boven naar onder van de Wonderboard plaat af. Met als resultaat een strakke hygiënische 2-componenten voeg.

 

 

 

 

Stap6.1

Het resultaat Met als resultaat een strakke hygiënische 2-componenten voeg